Härligabiffar proppade med feta och vitlök och en mustigtomatsåsmed kryddor och lite honung. Blanda köttfärsen medströbrödsblandningen och resterande ingrediensertillbiffarna och rör ihoptill en väl blandad smet
Vill man inte ha vitlöksbiffar går det bra medvanligabiffar eller köttbullar istället. Forma fyra stora biffar (går lättast om man sköljer händerna i kallt vatten först), stek i smör
Servera medvalfri pasta-sort, vi tycker om tagliatelletill men det är ju en smaksak. Det här är verkligen en god rätt som tjänar på att koka bra länge så köttet blirordentligt mört
Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bitfetaost baka sedan in den ibiffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Biffar. Servera med yoghurt och en god sallad, gärna som inkluderar gurka. Måndag = Vegetariskt. Tomatsås. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar
Servera såsen med nykokt pasta och smula över den sistafetaosten. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Servera med. Idag när tiden va kommen för litematlagning , så gjorde jag underbart goda taco biffar. Alla här hemma ville att jag skulle lägga upp receptet i bloggen , så jag inte glömmer bort hur jag gjorde dem
Med ett mört kött är den här rätten färdig på dryga halvtimmen. STRIMLADBIFFITOMATSÅS. Att laga till en festligmåltid behöver intealltid ta all världens tid
Idag serverade jag tomatsåsenmed bönpasta och fetaost. När pastan kokat klart, riv ner blad medbasilikaitomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan iportionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåseni pastan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.