Täck kycklingenmed strimlad tunn skinka, sedan ska det vara Emmenthaler ost. Detta receptet har jag lagt upp här förr med lite variation, det är såååå gott och hela familjen älskar
Bred smeten blandningen över kycklingen och täck sedan formen med ett lager grillchips. Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Smaka av med salt och vitpeppar. Strimla kycklingfiléen och lägg i ugnsform. Häll över ostskivorna och avsluta med riven parmesan och pudra lite paprika ovanpå
Superenkel att göra är den här vegetariska gratängen, men det behöver ju inte vara krångligt för att vara gott (mycket godare än jag lyckades få till det på bilden
Servera kyckling och bönor till couscous och wokgrönsakerna. Skär kycklingfiléerna i portionsbitar och bryn dem i olja i en stekpanna, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.