Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, sompassar fin, fint till grillat
Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder tilldetmesta i matväg)
Jag vet att jag lagt ut receptet tidigare men denna är verkligen värd att göra nu tillmidsommar. Här kommer ett av mina favoritrecept, nämligen den underbara silltårtan
Skär i tårtbitar och servera somtillbehörtill kötträtter med en god sås eller röra. Det här blev tillbehörettill halloumi- och basilikapanerad kyckling i lördags, tillsammans med tidigare rapporterad ratatouille
Ställ den i kylen tills du skall ha den. 1. Skilj av äggulorna och lägg dem i en bunke. 2. Vispa ihop äggulorna med fransk senap, vitvinsvinäger, salt och några drag från vitpepparkvarnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.