I bland går det dagar utan att jag lagar mat. Jo, det är faktiskt sant. Så igår hade jag lite abstinens och bestämde mig för att lyxa till måndagsmiddagen
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 500-600 g fläskfilé
Jag gjorde lite ändringar, så mitt recept blev så här Fläskfilé och ädelostgratäng4-5 personer300 gr pasta penneca 600 gr fläskfilé i skivorSaltsvartpepparrapsolja till stekning150 gr skogschampinjoner1 röd paprika1/2 purjolök3 dl vsipgrädde2 dl creme fraiche1/2 köttbuljongtärning150 gr ädelost eller gorgonzola50 gr valnötterGarnering
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.