Härliga soliga fredag. Och snart är det helg. Inget jobb för denna helg i alla fall, men resa till Stockholm på söndag till min näringsterapeut, för att stämma av hur jag mår och mina "hälsoframsteg"
Okej såhär ligger det till. Jag har bestämt att min nya blogg kommer bli något helt annat än denna. Jag kommer inrikta mig på den delen av matlagning jag gillar mest, Viltmatlagning
Salladen är från en dag förra veckan då vi inte alls kände för det som stod på menyn, så vi revolterade lite mot oss själva och våra planer och lagade till något helt annat
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Receptet på den här fiskgratängen, hittade jag i en bok från Viktväktarna för 100 år sedan. Eller snarare 15 år sedan, och det var vid den tiden då jag började intressera mig för matlagning
Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
2016-03-02 @ 21. 33 /. Recept ♥ /. Sega choklate chip cookies - subway edition. Jag har läst lite överallt om att man bör baka någonting nu under slutet av graviditeten för att ha fika i frysen när folk kommer och ska kika på bebisen
Våren är verkligen på intågande nu. Det märks på att det börjar komma ut lite vårligare kläder i butikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister
En i särklass bästa kalla pajer jag ätit. Suuper gott så detta måste ni testa. Passar perfekt en het sommardag med ett glas vitt, som del i en buffé eller som förrätt
Många av ER efterfrågar tips på det enkla i vardagen. T ex hur man gör riktigt goda stuvade makaroner eller hur man får saftiga kycklingfiléer utan att dom blir torra och tråkiga
Idag surfade jag runt på en massa olika matbloggar för att få lite inspiration till någon ny rolig potatisrätt som jag inte har lagat tidigare och jag hittade en på pickipicki som är en fantastisk matblogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.