Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Det jag vill visa är egentligen att det går att blanda och variera nästan hursomhelst med olika mjöl och fröer, bara mängderna är ungefär desamma i slutändan
det måste ha med skalet att göra. färskpotatis, citronklyftor ochen god gurksallad. Jag lagade lax åt oss förra veckan, för första gången på flera månader
Om det beror på att bananpannkakor inte är regular plättar eller att jag helt enkelt umgåtts för mycket med folkslaget som säger pannkakor istället för plättar, det vet jag inte, men ni behöver inte rätta mig
Jag har sällan varit med om en så segdragenochenvis sjuka. Variationsmöjligheterna är verkligen obegränsade, och jag tycker om att exprimenteraoch hitta på nya kombinationer
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananasmed bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.