Det är ett glutenfritt och hälsosamt bröd enligt lågt GI-principen. Det roligaste med mitt arbete som företagare inom mat & livsstil är nog möjligheten testa nya, häftiga produkter
Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Inlägget Proteinbröd med morot – glutenfritt & slow carb dök först upp på. Men tillbaka till det egentliga ämnet för inlägget – receptet på mitt proteinbröd
Jaha, då var det dags för veckans brödbak igen. Maffigt är bara förnamnet. Nja, jag lovar förstås ingenting, men nog har du bättre förutsättningar att komma i toppform än om din morgonmacka består av en skiva vitt rostbröd med marmelad
Och min mage säger att den inte mår bra av att få i sig för mycket bröd. Det är fullproppat med protein, har lågt kaloriinnehåll - och är helt och hållet glutenfritt
Brödet är fullt med energi och bra näring, och dessutom utmärkt för magar som "håller på sig". Det här brödet är det senaste i min arsenal av glutenfria formbröd
Rulla en tjock rulle av degen - lagom stor för kakpressen - och dela den på mitten. Lossa dem försiktigt med en spatel, stekspade eller liknande, eftersom de smular lite
Tja, jag gör vad jag kan för att mota den ihållande vårtröttheten. Nja, inte direkt, men jag har i alla fall masat mig upp för att sätta igång med dagens utmaningar, som innebär brödbak, långpromenad och ett nappatag med den italienska läxan till i morgon
Ska man bli så gammal behöver man nog för övrigt ha en fungerande mage. Lilla I förkunnar glatt och högljutt - i vilket sällskap som helst - att hon är bajsnödig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.