Glutenfritt proteinbröd för muskelsvaga
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl riktigt kallt vatten direkt från kranen
  • 50 g färsk jäst
  • ½ dl yaconsirap, mörk flytande honung eller dadelsirap
  • 2 msk avocadoolja, rapsolja eller pumpafröolja
  • 2 stora ägg
  • 2 dl mörkt teffmjöl
  • 2 dl quinoaflingor
  • 2 dl ljust bovetemjöl eller fullkornsrismjöl
  • 1 dl quinoamjöl
  • 1 dl kikärtsmjöl
  • 1 dl Fibrex
  • ½ dl chiaprotein
  • 1 msk husk
  • 1 msk baobabpulver eller annat fruktpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.