Ännu ett glutenfritt formbröd som är proppat med nyttigheter
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl iskallt vatten
  • 50 g färsk jäst
  • ½ dl rapsolja eller mandelolja
  • ½ dl yaconsirap eller dadelsirap
  • ½ dl krossade linfrön
  • ½ dl krossade bovetegryn
  • 1 dl skalade hampafrön, ca 50 g 1 dl hel oskalad mandel, ca 100 g ca 100 g urkärnade dadlar - färska eller mjuktorkade
  • 2 dl rårismjöl
  • 2 dl ljust teffmjöl
  • 2 dl mörkt teffmjöl
  • 2 dl quinoamjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 msk baobabpulver
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.