Ett enkelt och nyttigt snacks som passar lika bra med en kula glass till efterrätt som med en klick keso till mellanmål eller frukost, eller bara som den är
Lägg ut smördegen på en plåt täckt med bakplåtspapper. Dra sedan av från plattan och rör i små tärningar av smöret, samt smaka upp med en nypa flingsalt
Lägg tortillabrödet på en plåt med bakplåtspapper. Strö över socker blandat med kanel. Ta ut pizzan, pudra över florsocker och servera gärna nygräddad med vispad grädde
Det är ju inte första gången som jag gör efterrättspizza, men första gången med äpple. Toppa med tunt skivade äpplen, strössla över råsocker och kanel, kanske lite kardemumma om du har det hemma
Pudra över pizzan med lite florsocker (det hoppade jag över). Servera med vaniljglass. Den goda pizzadegen från Leila som jag bloggade om nyligen gav mersmak, så vi testade för första gången att göra en dessertpizza
Pauls Äppelpizzamed Calvados(Xanté)kokta russin. Koka på medelhög värme tills all vätska kokat in. Servera pizzabitarna varma tillsammans med vanlijcrèmefraichen och russinen
Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Täck degen med äppelskivorna. Servera med vaniljglass. Vi fick en hel kasse med äpplen av mamma och pappa häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.