Det här "äppelpizzan" är bara så god så att man måste baka den. Smula ner jästen i en bunke, blanda ut med lite av degvätskan, tillsätt sedan all vätska
Ta ut äppelpizzan från ugnen och sliza upp i "pizzaslizes". Dra sedan av från plattan och rör i små tärningar av smöret, samt smaka upp med en nypa flingsalt
Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till söndagsmiddag gjorde jag lammhamburgare och dessa goda potatisar som tillbehör
Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Grilla först grönsakerna och lägg dem på sidan medans du grillar kyckling klubborna som vänds ofta och penslas med marinaden tills den är slut
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
BBQ-såsmed vitlök. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochipsoch. Lime och basilikasås. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Just kronhjort är svårt att få tag på och riktigt delikat, så då måste man ju göra köttet rättvisa och tillaga det med omsorg och kombinera det med andra fina ingredienser
-) Lammbog är fantastiskt gott att tillaga, kolla tex in det HÄR receptet. Gör små hål med kniven i lammsteken och kleta in den med kryddblandningen, försök få in marinaden i hålorna, låt gärna marinera någon timme
Mixa ihop Chevreosten med färskosten, olivoljan, rosmarinen, saltet och pepparn. Lägg en rulltårtabit på varje crostini, garnera med lite kronärtskockspesto och en droppe fikonbalsamico
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.