I senaste numret av Gourmet 9/2012 fanns det med ett recept på Äppelsorbet med mynta och citron (det finns även ett recept på en äppelpaj som jag längtar efter att få göra
Äppelsorbet med mynta och citron. Efter att sedan årsskiftet prenumererat på den förfallna blaskan Gourmet har jag fortfarande inte vant mig vid hur fruktasvärt ful tidningen numera är
Okej, då var det dags för köttvarmrätten. ugnsgrillad lammentrecote med marinerad paprika, potatiskaka med aubergine och mozzarella, sås med soltorkade tomater och kalamataoliver samt som lite dekoration lite färsk spenat vänd i olivolja, havssalt & svartpeppar
Äppelsorbet 2 Granny Smith äpplen ½ dl vit sirap ½ dl punsch alt. Eftermiddagen har bjudit på inneväder, storm i kombination med minusgrader gör inte en så sugen på en lång skogspromenad precis
Det lönar sig att gå på mässor. Som en bonus för att man har besökt några mässor i Älvsjö så kom ett par erbjudanden som gäller på hotellet som ligger vid mässan
Om man gillar mat och är i Helingfors är ett besök på Karl Fatzer cafe ett måste. Här kan du anvnjuta en äkta kopp choklad som är fjärran från alla automatvarianter
Normandie är inte bara känt för sina kossor, utan också för sina äpplen. Både i Normandie och i Bretagne görs mycket cider och i regionen Calvados i Normandie gör de just calvados
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.