Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Det är lite krångligt att öppna ostronen men det är bara att vara envis, ha en bra ostronkniv och såklart ha tjocka handskar (trädgårdshandskar går bra) på sig fall ifall man skulle slinta med kniven
De här snittarna fick smak av tonfiskpastej, gurka ochVästerbottensostoch det knapriga havssaltet när vi använde Bregott med havssalt gjorde dem extra mumsiga
Strimla rödkålen och stek mjuk i fettet på medelvärme, smaka av med salt och peppar. Nedan recept går att göra både som snittar och smörrebröd beroende på tillfälle
Smaka av med citronsaften, salt och peppar. Som jag lovade tidigare i dag så skulle ni få recepten på snittarna som jag ska ha med mig i morgon till nyårsfesten
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Rör ihop resterande ingredienser till fyllningen och häll/bred försiktigt över äpplena
I helgen lagade jag fläskfilé som i grädde gratineradesmed stekt lök och rosmarin. Bara att steka på skivad fläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindad potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.