Kvällens nyttiga blev en glutenfri äpplepajmed Propud vanilj till. Det ger skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar, innehåller rikligt med C-vitamin, kalium & pektin (bra för magen och tarmarna)
Grädda kakan i 25-30 minuter till en gyllene färg i 175 grader med varmluft. Vispad grädde hade vi till, men det är gott med en god hemmagjord vaniljsås eller vaniljglass 1 ekologiskt ägg
Sovmorgon varje dag, massor av träning, promenader med Hugo, lite jobb på Gripen, umgåtts med min kära man och vänner och även gjort några handbollsträningar
Äpplepajmed vaniljsås tycker jag är så ljuvligt gott. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa
Äpple blandat med kanel och ingefära i en paj med ett täcke av maräng. Tryck ut degen i en pajform och lägg ner äpplen blandade med lite kanel och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.