Äppletårta med salt karamellfrosting
jessiesbakery.blogg.se
jessiesbakery.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • RECEPT 14-18 port
  • 8.4 dl vetemjöl
  • 3.4 dl farinsocker
  • 1 msk bakpulver
  • 1 1/2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk kanel
  • 1.7 dl osötad äpplemos
  • 1.7 dl dulce de leche ( Torsleffs caramelizes milk)
  • 1.7 dl rapsolja
  • 3.4 dl buttermilk ( 3.4 dl rumstempererad mjölk blandas med 1 1/2 msk vinäger) Gör denna sats ggr 2.
  • 1 msk vaniljpulver
  • 3 stora ägg rumstempererade
  • 1 stort äpple skalat och skurna i små bitar
  • 1 dl hackade pecannötter
  • 6 3/4 dl strösocker
  • 3.4 dl buttermilk
  • 510 gr smör
  • 6 3/4 dl florsocker
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 tsk salt
  • 6 3/4 dl socker
  • 3.4 dl buttermilk (recept ovan)
  • 510 gr smör
  • 6 3/4 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.