Ärdet dags att börja baka inför höstens olika högtider. Det blir leverpastej och några gurkskivor på. Det blir att baka några olika sockerkakor till kommande helger
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Redan i somras noterade jag vid ett tillfälle då jag besökte den ICA-butik vi frekventerar när vi bor på lantstället, att ICA's eget märke Selection börjat med färska korvar
GÖR SÅ HÄR. Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Detär verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt. Jag gillar verkligen rätter som blir vad det blir beroende vad man har hemma och det funkar verkligen med tacos
Späkning, detär jag inte intresserad av. Stekt kyckling med citron och kapris är egentligen en sådan maträtt som jag vill njuta av en ljummen försommarkväll, och det gör inget om min tallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vitt vin
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Det handlar istället om att äta smakrika och matiga grönsaker, gärna med en riktigt mättande dressing
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Hittade detta receptet från Arla på ett paket vispgrädde, men jag gjorde om det en aning. Det blev en mycket snabblagad rätt som barnen verkligen gillade
Inget fel med det dock, att äta efter säsong är godare, billigare och bättre för miljön. Jag älskar svamp av alla dess slag, detär himla svårt att misslyckas med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.