Vi skulle ha haft den som en liten förrättsshot på påskbuffén, men i den allmänna villervallan med barnbarn som kravlade omkring och tjoade, ägg som skulle garneras, Jansson som skulle värmas och köttbullar som skulle stekas så glömde jag precis bort den
Häll upp soppan i en soppskål och servera gärna med en matsked stenbitsrom och lite klippt gräslök. Idag blir det vit sparris i formen av en len och krämig soppa
Servera med kokta Ägg, rökt Fisk och garnera med Dill och Citron. Avocadon är i full säsong här runt Alanya, köpte en riktigt stor och välmogen i Konakli på marknaden
Så här gör du min goda sparrissoppa. Ena gången åt vi den med en klick getostcrème i och frökex till, andra gången med en klick smetana i och gorgonzolaquesadillas som tillbehör
Häll upp soppan i tallrik och toppa med cottage cheese. Tillsätt fänkål och spenat. Servera med bröd 1 liter Kelda® Grön sparrissoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Grön sparrissoppa 250 g fänkål 70 g babyspenat 250 g KESO® cottage cheese
Blev en lugn hemmakväll igår och maten blev lite sen så hann inte med något avancerat trodde jag, sparrissoppan som jag utgick från Per Morbergs recept när jag gjorde verkade ju enkel
Servera denna ljuvliga sparrissoppamed en riklig mängd topping och njut. Sparrissoppa. Tillsätt sparrisbitarna och fräs i ytterligare en minut på medelhög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.