Uppe tidigt idag så jag ska nog hinna med en del innan jobbet, tänkte mig en springrunda för när jag kommer hem från jobbet bärdet av till affären för lite shopping sen mys för hela slanten
I längden ärdet inte så bra att börja dagen med en bit len citronmarängpaj. Fungerade detmed). Det fick mig att lägga pannan i veck och fundera på vad i all världen man bakar som ärgott utan socker
Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men dethär köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
Att dessa chorizos från ICA innehåller konserveringsmedel och antioxidationsmedel, detär inte så konstigt, då de inte tillverkas på plats av en charkuterist
Men så gottdet ser ut. Lukten i kombination medutseendetär inte en allt för mysig mix. Men i och med att jag gillar mandlar och salt så tänkte jag "varför inte testa att göra eget mandelsmör till mina cookie dough bollar"
Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Meddetta mirakelspad kan du nämligen göra allt från maränger till kladdkaka, glass och majonnäs
Vadär syftet med att byta ut vetemjöl mot andra mjölsorter. Det finns otroligt många olika sorters mjöl att köpa i livsmedelsbutikerna och detär lätt att bli förvirrad
Och vad äter man det till. Eftersom jag inte vet riktigt vad jag ska äta marmeladen till, och vad man kan använda den till i matlagning så avvaktar jag lite innan jag offrar dessa härliga gröna tomater
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Enklare och snabbare i kombination mednäringsrikt och smakligt kan det knappast bli. På fredag ska jag även prova på att långlaga nöt och så småningom när jag känner mig riktigt redo ska jag prova på det svåraste - att långlaga fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.