Sejmed dijonsenap, vitt vin och blandade örter. Jag vet att jag har skrivit om detta tidigare, och jag kommer skriva om det många gånger än, eftersom det är alldeles för vanligt att sejen avfärdas enbart på grund av sitt något trista yttre
Ångad vit sparris med citronhollandaise och laxromPortioner. Smaka av med salt och vitpeppar. Tillsätt smöret i en tunn stråle under vispning, undvik att den vita bottensatsen följer med
Zucchiniinlindad sejmed soltorkad tomat och oliver. Jag brukar komplettera denna typ av rätt med en god olivolja eller skirat smör för att öka på mängden fett som jag behöver för att hålla mig mätt och nöjd
Jag väljer ofta sej till vardags. Pressa potatisen på tallrikarna, ringla över lite olivolja och toppa med finrivet citronskal (endast det gula yttersta skalet, det vita är beskt)
I med en rejäl klick tryffelpasta, lite tryffelolja, smaka av med salt, peppar och pressad citron. Äsch, inget hyckleri, glöm det där med i princip, jag skrapade ur kastrullen så att den nästan såg ren ut innan den fick åka in i diskmaskinen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.