Hoppas era juldagar har varit bra. Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Mycket har hänt under dessa två år. Vi har testat så mycket olika rätter. Allt har inte kvalat in på bloggen, en del av smakskäl och en del för att maten helt enkelt inte varit tillräckligt snygg
Har ni varit ute och träffat Putte i blåbärskogen eller kanske rent av varit på egna blåbärsäventyr. Så här års brukar jag istället slå följe med min pappa i skogen där vi har siktet helt inställt på kantareller
Nu har nedräkningen inför semestern börjat på riktigt. Oj, oj, nu är det nära. Bara den här veckan kvar, sedan är det långa frukostar, picknick i det gröna, sol och bad som gäller
Den här mängden räcker till ca 1 1/2 kg gurka om du har packat gurkan väl. . Idag fanns det gott om Västeråsgurka hos grönsakshandlarna på torget i Varberg
Årets godaste. Elsas Kantin i Strängnäs och sakta, sakta har vi fått fler och fler nöjda och. Ett antal hedervärda cateringuppdrag har det också blivit i Kantinen
Årets godaste. Elsas Kantin i Strängnäs och sakta, sakta har vi fått fler och fler nöjda och. Ett antal hedervärda cateringuppdrag har det också blivit i Kantinen
Alla har de vackra blommande tallrikar med mycket fokus på nordiska kryddor och lokala ingredienser. Från och med imorgon och hela året framöver kan ni läsa om Årets kock på Husmorsbloggen
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikat igenom statistik för årets alla inlägg och recept
Men även om dagarna har gått fort så har de varit underbara. Vi har hunnit med både att njuta av en massa god mat vid andras bord och avkopplande häng hemma
Men tills dess har jag sötat mina grillsåser med honung. Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.