Hej mina vänner. Har ni haft en skön helg. Jag har förstått att fler och fler nu lyckats hitta svamp i skogen, så jag måste se till att ge mig ut och snoka i mossan någon ledig dag
Nu är det inte långt till midsommar alla har mycket att göra - men spendera gärna lite tid på att lägga in sillen själv, det ger stor skillnad i resultat
Gott nytt matår med husmor Husmor bjuder på kakorFrån hemmakock till matbloggare och nu hemmakrögare - omvandlingen som började med en kronhjortbiff med roquefort & rotselleribakelse samt en tomat & sparristimbal i Halv åtta hos mig är nu en hemma hos mig-krog
Hej,som sagt så kletade jag ihop en liten laxrätt igår och nu ska ni få receptet av mig. 1 ask naturell CF (creme fraiche)150 gram valfri ädelost1 dl färdigriven mozzarella20 pyttesmå färdigdelade fetaosttärningarBlanda allt i valfri skål
Jag höll i en ölprovning på en pub i Uppsala igår och fick massor av frågor från deltagarna. En av frågorna var om man kunde laga mat med öl och om det gick att göra marinad till kött mm med öl
Kom precis hem från en snabbis på Mitt Kök Mässan, den som tidigare hetat Det God Köket. I år är dock tydligen TV4 med som medarrangör tillsammans med Allt Om Mat, och det har blivit ett namnbyte
Igår testade vi några nya öl som kommit ut på marknaden. Trolltunga lät ju onekligen spännande, men enligt mitt tycke och smak var den på tok för syrlig
Nu tänkte jag ge er ett litet semestertips i den annars så matfyllda bloggen. Att semestra är kul och det är absolut ingenting som jag personligen är bortskämd med eftersom jag inte haft överflödigt med semesterdagar att semstra på i mitt liv
När man är på Systembolagsprovningarna som vi är inbjudna till så finns all öl uppställd på en lång rad i kylmantlar så att den ska hålla sig kyld så länge som möjligt
I onsdags kväll kom ett gäng fina vänner förbi på en liten "förhandsvisning" i loppisboden. Vi drack rosa bubbel, tjattrade, åt salta pinnar & trots att jag sagt att jag absolut inte förväntar mig att dom ska handla så shoppade tjejerna loss
Ölprovningar varvades med mat, presentationer av bryggerier, information om Belgien och Brüssel, tips om hur man kan gräva lite djupare, tips om vilka verktyg som underlättar och mycket annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.