I går kväll var det äntligen dags för middagsklubbens vegetariska afton. Jag hade beställt en lantlåda, en Vesterhavsost och fem Franska ekologiska ostar från Årstiderna, plockat rabarber i en trädgård i Duvnäs och cyklat till systemet på morgonen
Den absolut godast rätten vi lagade i middagsklubben var röding med jemtsås. När jag var singel var en av de absolut tråkigaste sakerna att äta middag själv
I går var det äntligen dags för middagsklubbens December-middag. Efter en lång paus, och alldeles för mycket jobb, var det lite extra stressigt och pirrigt, men just därför var jag också väldigt bra förberedd
Att få hembakta frallor till frukost är nog det lyxigaste jag vet. Varje gång jag bakar frukostfrallor tänker jag att det här borde man ju ta mig tusan göra varje helg – så enkelt och så grymt gott
Teatern firar 1-år och bjuder kl 13 på 1 meter tårta. Det som firas är Teaterns 1-årsdag. The Fishery. I mitten av november bjöds jag på en mycket god pressfrukost på min favorit-foodcourt Teatern
Hemmafrun, eller Lotta som hon egentligen heter, bloggade om ett recept på räkbollar med chilibuljong i veckan, men var inte riktigt nöjd med sin buljong utan uppmanade allmänheten att komma med egna förslag på en god hemkokt buljong
Middagsklubben i Juli månad, har redan nått sitt slut, och flera gäster har tackat för sig. Till desserten fick Middagsklubben tillökning och den andra fotografen dök upp, tätt följd av en kompis till Jimmy, som hört talas om middagen "på stan"
Jag ska äntligen på Middagsklubben. Jag har återhämtat mig efter midsommar. Jag hoppas att ni också har återhämtat er efter att jag outade mina dancemoves på bild
Middagsklubben Göteborg. Middagsklubben och Jasmine lämnade mig. Fem kvinnor och en man runt bordet, och vi fick berättat för oss att det inte var ovanligt, kvinnor är överrepresenterade på Middagsklubben
Tillsammans med några vänner har min fru och jag en middagsklubb. Vi är tre par som tillsammans har som mål att äta oss igenom mat från alla världens länder
Söndagen den 9 Maj, det var dagen jag skulle fira in våren var det bestämt. Jag missade Valborg på grund av jobb och tänkte att, vad passar bättre som tema på "Hemma hos Linn", andra helgen in i vårmånaden
Skeden är faktiskt min första sked som jag åt med när jag var sisådär 1-år gammal. Jag är bäst på helgfrukost med nybakat bröd, färskpressad juice, hemmgjord marmelad, goda ostar och salami
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.