En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
När det kommer till chokladkakor har jag nolltolerans. Jag betackar mig för de alltför vanligt förekommande torra chokladsockerkakorna, och jag får allergiska reaktioner av så kallade kladdkakor, som i grund och botten bara är dåligt gräddad kaksmet
Igår var sista dagen på höstterminen och efter en tårfylld avslutning i aulan (jag gråter för minsta lilla nu för tiden, men det här var ganska befogat
Japp så är det, idag har vi ett litet jubileum här i köket. Vi har nämligen kockat här i 2 år nu och var den tiden tagit vägen kan vi inte riktigt fatta, den har flugit förbi
Tanken var god ,,,men det var nog det enda som var gott. det enda som var gott var chokladen uppe på. Jag skulle baka Energy bars ,tanken var god, men det var nog det enda som var gott
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.