Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Blanda medcitronblandningen. Nagga botten med en gaffel. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Det syrliga från citronen möter det söta från marängen i en perfekt liten mumsbit
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Tillsätt rivet citronskaloch smaka sedan av med pressad citron, salt och peppar. Lägg tillbaka i kastrullen och mixa med örter, crème fraiche (eller majonnäs) och parmesanost
citronklyftaoch dillvippa Servera med. Ingredienser 2 bitar lax à 150 g skal och saft av ½ citron salt och peppar 1 msk klippt gräslök 200 g broccoli 1 skalad och urkärnad avokado 2 msk lätt crème fraiche 2 msk finhackad dill Garnera med
Efter en sådan härlig dag i köket ska jag bjuda er på ett helt fantastiskt recept på citronfondantmed vit choklad, det är svårt att med ord beskriva hur god denna är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.