Sätt ugnen på 200°. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Bryn kycklingfilérna i en panna. Lägg över dem i en smord ugnssäker form och efterstek i ugnen ca 20 minuter
Årets nya pryl till grillen här hemma är en grillwok. Första testen med wokade grönsaker blev riktigt bra och vi ser fram emot en lång sommar nu där vi vill testa allt från grönsaker till fisk
Recept. Gäst. sön, 2013-07-07 22. 55. 10min. (2). Blanda paprikapulver, vitlök, hälften av saltet, citronsaft, hälften av svartpepparn och matolja som marinad i en påseLägg i laxen , blås in luften tills det är tight och knyt om påsen
God örtmarinad till sojafiléer, tex dessa. Färsk basilika och timjan, hackad vårlök, olivolja, citron – rivet skal och saft, 1 stänk rödvinsvinäger, 1 röd chili (utan kärnor), salt och peppar
Lägg timjan- och rosmarinbladen i en skål. Skala vitlöken och pressa ner den i skålen. Pressa citronen och blanda ner citronsaft och 4 msk olja i ört- och vitlöksblandningen
Hacka eller pressa vitlöken, blanda alla ingredienser, häll i dubbla påsar och in i kylen. Det går bra att använda marinaden till pensling under grillningen
FLÄSKFILÉGRYTA MED BÖNOR. OCH SOLTORKADE TOMATER. Här sätter balsamvinäger och soltorkade, örtmarinerade tomater smak på fläskfilén som sedan får koka tillsammans med lök, svamp och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.