Nochmals ein wenig Kristallzucker drüberstreuen und die Kaiserschmarrnstücke in der Pfanne ein paar mal wenden - damit der Zucker ein wenig karamellisiert
Kaiserschmarrn, eller Kejsarpannkakor, än en Österrikisk variant av pannkakor. Den är lite sötare och luftigare än våra pannkakor och serveras ofta som efterätt, men kan med fördel användas som alternativ till vanliga pannkakor
Därför lagar jag återkommande delikatesser från det Österrikiska köket och blev extra glad när den spännande vinimportören Gladivin visade mig nyheten Nittnaus Blaufränkisch Edelgrund, ett lokalt och ursprungsmärkt rödvin från Burgenland
Kaiserschmarrn med äppelsås. Servings. 4. Cook Time. 20 Min. Potatis och löksoppa med tryffel och ägg. 8. 40 Min. Blomkålsgratäng med chorizo, köttfärs och bacon
Värm vattnet till fingervärme (ca37'). Rör ut jästen i lite av vätskan. Blanda ner resten av vattnet, saltet, grahamsmjölet och vetemjölet - lite i sänder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.