Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Jag rekommenderar er verkligen att testa denna supergoda bönröra, men om ni vill ha en snabbare variant så skickar jag med ett recept på enturbovariant längre ner i inlägget
Igår provade jag att experimenteramedenav mina favoriträtter - nämligen omelettpizza. Bred därefter ut en lökfri tomatsås och toppa med valfritt tillbehör - som exempelvis skinka, tonfisk, banan eller som jag gjorde - med köttfärs
-. -. -. -. E. n. l. i. t. e. y. g. a. r. v. k. ö. f. ä. s. å. ,. u. d. K. m. o. c. h. b. F. p. 4. 0. 2. 1. j. 3. é. S. P. B. L. 5. T. J. M. x. A. @. 9. /. d l
Den klassiska fyllda lövbiffen som får räknas som enav 70 tals klassikerna, här i min tappning med fyllning av grov senap, bostongurka, ost och purjolök
Vanliga kardemummaknutar - fyllda med smör, kardemumma och råsockerMini bullar - fyllda med smör, kanel och sockerVaniljlängd - fylld med smör och vaniljsockerÄppellängd - fylld medmandelmassa, russin, äpplen och valnötter
Vi åt detta med nygräddade ost- och skinksnurror från frysen. -)Till en hungrig person behövs. Så här i semestertider när vi har gott om tid på oss att äta frukost brukar jag göra lite mer medäggen än att bara steka, koka eller göra röra
De vuxna gillar ju också lasagne men visst det känns mer familjerätt än bjudrätt, men här blir det faktiskt lite mer aven bjudrätt, gott och vackert att titta på
Ja, det kan jag inte svara på, annat än att det är synd och skam att inte smiska ihop sin egen hollandaise, när det (som sagt) är så enkelt - och så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.