Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 387 600 g nötfärs eller blandfärs. Så här gör du 1 tim Skiva gurkan tunt på mandolin eller med osthyvel
Persiljejärpar, en riktig gammal husmansklassiker i det svenska köket. Härligt saftiga och smakrika järpar med mycket kruspersilja och en krämig gräddsås är svårslaget på middagsbordet
¾-1 dl ströbröd. Lägg ströbröd, vatten, salt och peppar i en skål och låt svälla i 10 min. Tillsätt lök, ägg, köttfärs och persilja och forma färsen till spolformade järpar med händerna
Kött ⁄ ReceptPersiljejärpar med stekt delikatesspotatis. Persiljejärpar är ett sådant exempel. Till dessa fantastiska persiljejärpar serverar vi idag stekt delikatesspotatis och en sås baserad på skyn från järparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.