Detta för att inte förstöra näringen i maten som det gör till viss del när man hettar upp maten. Jag körde bil på väg till jobbet och jag minns att alla färger var så mycket starkare
Tillsammans med ägg, paprika, nötter och sallad, serveras den som en LCHF/Paleo-frukost på Ecocaféet, men den var minst lika god och mättande som middag till en kopp te på tåget
Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
Hela intervjun med Pralin, resan till Borlänge och (inte minst) husmanskostslagandet fick mig dock att fundera på en grej som legat och gnagt på mig ganska länge ochsom jag inte riktigt vetat hur, eller ens om, jag skulle ta upp det här på bloggen
Ett bättre alternativ till dem är att fritera vaxbönor i kokosolja, recept på det hittar du i minkommande kokbok tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt, Diabeteskokboken för män
Min erfarenhet säger mig dock att det är mer hållbart på sikt att inkludera långsamma kolhydrater som råris, bovete och quinoa samt baljväxter somtill exempel inte ingår när man äter enligt paleo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.