1,3kg Högrev6dl Rödvin, mustigt3dl Kalvfond1st Morot, skuren i skivor3st Lagerblad2st Rosmarinkvistar, färska25g Smör, osaltat. 500g Palsternacka500g Potatis2dl Gammeldags mjölk50g Smör, osaltatSalt & peppar från kvarn. Täck med lock och ställ in ca 4 timmar i 125g ugn. 2. vis en till plåt, låt de torka med ca 2h i ugnen. 2st Rosmarin. 25g Smör, osaltat
Snabba frallor 12 st. Forma till 12 bollar och lägg på bakplåtsklädd ugnsform. Plåten ställs in i en kall ugn och efter det sätts ugnen på, 200 grader är det som gäller. 25-30 minuter är de klara. //Malin Snabba frallor 12 st 50 g jäst
Tryckte in den i ugnen i 12timmar, lade den i kryddig lag och åt den med potatisgratäng. 2 tsk grovkrossad svartpeppar. 2 smulade lagerblad. Lägg köttet på ett oljat fat och sätt in det i ugnen i ca 12timmar, till exempel över natten. Vid 65 grader är köttet rosa, vid 72 är det genomstekt. Ställ in i kylskåp i 5 – 6 timmar. 2 tsk grovkrossad svartpeppar. 2 smulade lagerblad. ca 12timmar. 72 är d
Avsett några få timmar. Fyllde på med 2 burkar skivade champinjoner, lite hoisinsås, extra salt, peppar. 200 grader. Efter 25 minuter var kycklingen i red curry klar. -) 200 grader. 25 minuter var kycklingen i red curry klar
Efter två timmar blev vi skickade till förlossningen för vidare observation. Efter ännu flera timmar med CTG & ultraljud fick vi okej på att åka hem men återkomma för nytt CTG idag
2012-02-17 av Peter Jägerbro Tryckkokta i en timme - så vill jag ha mina ägg. Som ni säkert redan vet håller den en temperatur på 121 grader vid ett tryck av 15 Psi (ni får räkna om själva om ni inte gillar denna bastard till enhet) och behöver bara en liten puff värme då och då för att hålla sig där. De 121 grader som bjuds i en tryckkokare tillsammans med den basiska äggvitan borde kunna ge bra fart åt Maillardeffekten och så är också fallet, enligt Cooking Issues. Örjan (ej verifierad)lördag, februari 18, 2012 - 19. Peter Jägerbrolördag, februari 18, 2012 - 13. 2012-02-17 av P
För årets Melodifestival 2012. Fördela blandningen på 2 plåtar med bakplåtspapper i 30 högar. 2 dl creme fraiche. 20 st. 20 skivor salami. Sätt in i ugnen på 200°C i ca 8-10 minuter. 2 msk olivolja. 2 tsk salt. 250 gr cocktailtomater. Lägg på ett tättslutande lock och låt småkoka cirka 3 timmar. Lägg på ett tättslutande lock och låt småkoka cirka 3 timmar. 200 gr rumstempererat smör. 2 msk ströbröd. Smörj och bröa en rund kakform med löstagbar kant, cirka 20 centimeter i diameter. 2 dl creme fraiche. 20 st. 20 skivor salami
Låt nu denna bas till en fantastisk buljong sjuda ett flertal timmar. 2 kycklingar. Min fick sjuda i 4 timmar. Jag rekommenderar ca 22-25 grader minus. 2 kycklingar 1 gul lök
2. 2. 2 tsk bakpulver. 2. En riktigt god och fiberrik limpa som bara tar en timme att göra. Det svåra är att vänta på att den ska svalna något innan servering
Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar. 2-3 dl barbequesås. 2 krm cayennepeppar. 2 msk olivolja. In i ugnen med lock, efter ca 9 timmar är den klar. -) 2-3 dl barbequesås. 2 krm cayennepeppar. 2 msk olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.