De är goda att äta nystekta med bär och kvarg, eller så kan man göra som jag läste en gång i bloggen 56kilo. Mixa ihop allt och låt det svälla 5-10 minuter
På med locket och låt gå 2,5 timme i 175° i ugnen. Ta sedan upp kycklingen, rör ned 2,5 dl créme fraiche och en matsked grov fransk senap i skyn och låt sjuda en stund
Lägg i en kastrull tillsammans med krossade pepparkorn, persilje- och dragonstjälkar, vinäger och vatten och låt sjuda tills hälften av vätskan kvarstår
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Såhär såg en fredagskväll hemma hos oss ut för några veckor sedan när min kära sambo var borta. När jag har lägenheten för mig själv tycker jag om att passa på att vara helt ensam och samla lite ny energi med att äta precis det jag är sugen på och kolla chickflick efter chickflick från sängen ända tills jag somnar och kan bre ut mig över heeela vår lilla säng själv, haha
Min efterätt var Pecan Pie serverad med en glass/tjock sås, som var god men väldigt mastig, och jag klarade inte av att äta hela (det blev liksom för mycket)
Lägg hälften i smord ugnsplåt och smeta ut till ett lager. hela familjen har varit sugna på den mumsiga kanelkakan vi gjorde för en vecka sedan här kommer en variant på den gjord i långpanna istället
Hur mycket jag än tycker om att äta så rent, naturligt, ekologiskt och, framförallt, sockerfritt som möjligt, så är jag väldigt noga med att denna hälsosamma livsstil inte ska kontrollera mig
Smakmässigt kan man som alltid variera sig det oändliga, så testa dig fram det här är bara ett förslag på hur jag brukar krydda, föredrar du krossade tomater framför rödvin byt ut eller kanske till och med använd båda
Ni får förlåta mig. Häl sedan i resterande tre deciliter grädde samt mjölken, och låt det hela stå och svalna, medan du kokar ihop blåbärskompotten och gör havrekrispet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.