När jag nu hade tid att göra en ordentligt frukost idag så blev det kesoplättar. Jag brukar göra dem med jämna mellanrum, men oftast blir det på helgerna när jag har lite mer tid
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Låtdet rinna av på hushållspapper. Häll av vattnet och låt svalna på hushållspapper. När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat
Var på födelsedagskalas i helgen hos Els-Marie och Bosse. Det bjöds på jättegod mat. Det visade sig att det var min mor som hade delat med sig av sitt goda recept
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Nu värmer det otroligt gott i mitt bakahjärta när killarna frågar efter mer av det jag ha vispat ihop i köket, bättre betyg än så kan jag inte få och det är ju faktiskt för deras skull jag bakar (ja för min egen del med, terapi kallasdet) och med tanke på lille F
Rör i provencalska kryddor, krossade tomater, kokosmjölk och buljong. Det sistnämnda är bara att göra genom att koka linser enligt förpackning och sedan tillsätta en skvätt citronsaft och torkad ingefära efter smak
Vi tycker du ska testa - Kalladet vad du vill bollar. Men är det Paleo. Kalladet vad du vill bollar. I kokboken skriver Jonas att det inte är någon hjärnkirurgi att baka dom utan att man fördelar ingrediensernas proportioner efter behag och smak
Smält smöret och låtdet brynas men inte brännas. Denna veckan finns det saker att fira. Lägg i en kastrull tillsammans med krossade pepparkorn, persilje- och dragonstjälkar, vinäger och vatten och låt sjuda tills hälften av vätskan kvarstår
Det blev en riktigt god smak på såsen och vi glada att det blev en varsin matlåda tills imorgon också Â 4 kycklingfiléer soya och olivolja för pensling av filéerna citronpeppar salt Sås
lägg till en stor äggula, alternativt en tesked potatismjöl Låt hallonen tina ordentligt. Det var både enkelt och gott att göra halloncurd , som jag tror att jag kanske måste kallasdet framledes
Låter bacon smaka bacon, ost smaka ost, avokado smaka avokado, ja - du fattar. Det är precis vad den här salladen handlar om med massor av protein, lite kolhydrater i form av risoni och pikant smak av mycket gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.