Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. Pensla med 2,5 msk olivolja. Jäs bullarna under duk i 30 minuter. 3. 3 dl. 3 dl. 3 dl. 3 g
Jag gjorde precis en lite mera matigare smoothie med avokado i som mellanmål. Avokado är en riktig superfrukt med mycket vitaminer, antioxidanter och tack vare sitt höga innehåll av nyttiga fetter så hjälper den att behålla mättnaden längre
Ät och njut med potatis och någon grönsak. Ser mitten av köttet välstekt ut täcker du med aluminiumfolie de sista 10-15 minuterna. 3 dl grädde. 3 dl créme fraiche
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Täck kasslern med svampen och paprikorna rör om lite. Serveras med pasta och grönsaker. Slå det över kasslern och in i 200 grader varm ugn i ca 25-30 minuter. 3 dl grädde
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Då var det fredag, och denna vecka har verkligen varit fullspäckad, så det ska bli härligt med helg. det vankas nämligen julbord, med vinbrudarna och deras grabbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.