Detta firades bland annat med en hemlagad 3-rätters middag och herrgud, så gott det var. Idag har sambon och jag förlovat oss så nu är världens finaste människa minsann tingad och det känns underbart
Men väl hemma bjöds det på 3-rätters som gick hem hos våra gäster. Som vi åt. Allihopa. Man får god aptit genom att gå på jubileumsshow Showen med Robert Gustaffson kanske jag inte riktigt höjer till skyarna
God kväll på er. Idag har jag också varit ledig, städning och ett besök på bibblan fick det bli idag. Varje torsdag har de sagostund på stans bibliotek så jag tog med mig Vincent och åkte dit, satt utanför och smygtittade på honom och ojoj vad han gillade det, han var helt inne i sagan
Första middagen på tema husman är avklarad. Det var den här rätten mest orolig för, har aldrig gillat ugnsfalu, men den här känns lite mer modern och den var jätte god, blev väldigt positivt överraskad
God kväll på er. Det amerikanska temat rullar vidare och det blir bara bättre och bättre. Kvällens middag blev pizza, testade en ny variant av botten idag och den blev riktigt god
Då startar jag upp mitt utlovade följetong…. TEMA ÄPPLE. Hoppas på att inspirera till lite nya rätter och anrättningar där huvudpersonen är det fantastiska svenska äpplet
Värm 2 msk smör i en kastrull och sautera löken tills den blir mjuk. Blanda i saffran, ris, en nypa salt samt buljong (har ni ingen egen hemgjord buljong går det bra att ersätta med 2 kycklingbuljongtärningar upplösta i 8 dl hett vatten)
Vi närmar oss midsommar och ni är säkert i full gång med planering av buffé, midsommarlunch, grillkvällar och vad man ska ha för tilltugg framåt småtimmarna kanske
För inte så länge sedan hörde jag talas om en för mig ny smakingrediens för matlagning. Plötsligt dök fenomenet ramslök upp lite varstans i recept, diskussioner och böcker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.