Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Jag började med en halv sats hallongrottor och de serverade jag som kaka till kaffet efter maten. Till lunch dukade jag fram en beställd buffé som såg väldigt fräsch och god ut
Igår var vi ett gäng som bastubadade ute på vattnet och här har vi precis korkat upp en magnumbutelj med champagne som inledning på vår trevliga kväll tillsammans
Min mamma tycker om väskor, precis som jag. ), och hon har haft en hel del genom åren. * Fina pärlor som passar till kortets färger (här ljusblå och mörkblå)
e april (allting är väl genomtänkt, dagen efter skall jag dricka öl och käka råbiff). Har lagt mig efter att "Bolibompa" har tagit slut och sovit djupt (sömnproblem = borta)
Det var somom jag hade behövt glasögon under flera år och att jag äntligen satte på mig dem. Jag skuttade fram om dagarna och ville dela med av detta underbara med alla
Till det så tar jag mina tillskott – omega 3, vitamin D, CLA. //I always start my mornings with my favorite breakfast – 1 dl oatmeal, 1 proteinshake, 1 egg, Clean drink and my supplements (Omega 3, Vitamin D and CLA) 1 dl gröt
Jag har under många år haft problem med värkande höfter och fingerleder, särskilt vid väderomslag. Har tidigare trott att det haft med min fibromyalgi att göra och att jag skulle få leva med det
Mitt svar då, samma somom jag skulle fått frågan idag. Jag märker en klar försämring i min fibromyalgiom jag under några dagar får i mig för lite smör och annat fett, jag blir kraftlös och får mer ont i kroppen
finhackad gurka, tomat och färsk koriander. Jag följde inget recept utan jag handlade hem en hel massa gott och sen laborerade jag och Sofie fram till det vi var sugna på
Jag älskar teman av olika slag om det ger mig en ursäkt för att laga eller baka något gott. Jag brukar väldigt sällan baka kladdkaka men om jag gör det så väljer jag att baka enligt min gudmors recept
Livet som matbloggare är sjukt varierande, men väldigt intensivt har jag insett…. I fredags var jag inbjuden av Borlänges Näringslivskontor för att komma och delta i en ”heta stolen” intervju under en av deras näringslivsfrukostar och berätta om min resa och vad jag gör för någonting som proffessionell matbloggare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.