Jag jobbar ju personligen mycket med att försöka göra det lättare för fler att äta mer vegetariskt och på det sättet belasta klimatetmindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
Jag jobbar ju personligen mycket med att försöka göra det lättare för fler att äta mer vegetariskt och på det sättet belasta klimatetmindre (och en massa andra positiva grejer också såklart)
Så ända ini hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Kombinationen maräng, jordgubbar och vispgrädde är verkligen sommar för mig så det här är en tårta/bakelse som jag kommer njuta en hel del av när jag fikari trädgården framöver
En vegetarisk gratäng med massor med smak hittarni här. Värm olja i en stekpanna och fräs gul lök, vitlök och jalapeño inågraminutertills dom börjar mjukna
Det var Ankis systerson Freddy som tog med oss på en alla tidersbra restaurang i Malmö, Rebell hette den otroligttrevligakvartersrestaurangen som låg alldeles i närheten av Triangeln
Jag serverade den med björnbär, men det går ju såklart likabra med hallon, blåbär eller jordgubbar. Fördelen är att du kan göra hela härlighetendageninnan och bara skära upp och dekorera innanserveringen
Jag testade minegenvariant, och det blev så lyckat att jag gärna delar med mig av receptet. Moilas är goda och bra utan någrakonstigheter, men går inteatt få tag på överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.