Oumph känns som den perfekta grunden för receptet, och precis den grej som länge saknats för att kunna göra en riktigt maffig fejkköttsgryta med en konsistens liknande en äkta Texas Chili
Av den anledningen blev jag extra glad när Knorr frågade om jag inte ville göra ett samarbete med dem för att lyfta upp deras nya storsatsning på vegansk och vegetarisk mat för dagligvaruhandeln, dvs för privatpersoner
Om du inte tycker det verkar snabbfixat, så prova att göra en moussefylld tårta med smörkräm, sockerpastatäcke och skulpterade dekorationer och jämför så får du se vad jag menar
De hade en enkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texas chilimed tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på)
Ät den veganska ceasarsalladen som den är eller servera som tillbehör till grillat kött… Tänk på att cashewnötterna i dressingen tillsammans med mandlarna gör att det blir en ganska mättande rätt
Chokladtårtamed Dulce de Leche och Marängsmörkräm. Efter en viss korrigering av receptet, för att fungera med svenska måttangivelser, och några omgångar med provbakning så blev det provsmakning hos mig och tummen upp från fina Malin
Jag äter den med en klick grädde och bara njuter en stund i min ensamhet. Jag äter resterna av den fantastiska chokladtårtan jag bakade för ett par dagar sedan
Däribland den här chokladtårtanmed Baileysmousse som smakade gudomligt. Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligen kommit igång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.