50-50
Sjyssta brön
Sjyssta brön
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Surdegen
  • 150 g vetesurdegsgrund
  • 150 g rågsurdegsgrund
  • 150 g durumvete
  • 75 g fin råg
  • 75 g grov råg
  • 300 g ljummet vatten
  • Blanda ihop allt och låt det stå och jäsa i rumstemperatur i täckt bunke över natten, eller 12-15 timmar
  • Degen
  • Den färdigjästa surdegen från igår.
  • 400 g vetemjöl
  • 200 g grov råg
  • 200 g fin råg
  • 300 g filmjölk
  • 200 g ljummet vatten
  • 20 g brödsirap
  • 18 g salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.