Today you get a recipe for protein cookies with flavors ofraspberry and whitechocolate. You can mostly taste the raspberries in the cookies, but if you want you could add chunks ofwhitechocolate too
=)Raspberry and WhiteChocolate MuffinsIngredients. ”Jag vill äta muffin… jag vill äta muffin…”Jag hemsk gärna vill äta muffin igår eftersom jag inte hade bakat muffin länge
2-3 dl blötlagda cashewnötter (minst 2 timmar)ev 1 skopa proteinpulver1 dl vispad kokosgrädde 3-4 msk smält kakaosmör2 msk smält kokosolja1 tsk vaniljpulver saften av 1 pressad citron (eventuellt skal också)valfri sötning, vi hade steviadroppar och kokosnektar (typ som sirap)Mixa, mixa, mixa till en slät smet, smaka (risk att du äter liiite för mycket, för smeten är uuurgod)
In this recipe, I replaced some of the whipped cream for sour cream for a higher acid since I serve the mousse with whitechocolate and whitechocolate is, as everybody know, very sweet
** A handful of raspberries and a few pieces of sugar-free whitechocolate. A pinch of salt. Here is the recipe for my vanilla muffins with raspberry/whitechocolate filling
Receptet är från Kanal 5 från Roy Fares nya program United States of Cakes. Double Chocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill. Tårtbottnar 15 min330g vetemjöl (5 ½ dl)510g strösocker (6 dl)120g kakao (3 dl)15g bikarbonat (1 msk)7g bakpulver (1 ½ tsk)10g salt (1 ½ tsk)10g vaniljsocker (1 msk)165g ägg (3, rumstempererade)350g ((rumstempererad. )) mjölk (3 ½ dl)180g vegetabilisk olja (2 dl)350g varmt bryggkaffe (3 ½ dl)1. Mjölkchoklad smörkräm 15 min 300g Mjölkchoklad choklad450g Rumstempererat osaltat smör 10g Vaniljsocker (1 msk)150g Äggvita (4–5)220g Strösocker (2 ½ dl)1 nypa salt1. Chokladglasyr100 g Smör – osaltat50 g Vatten (1/2dl)140 g Mörk choklad1. Hallonpurén gjorde jag helt enkelt genom att micra 250 g frysta hallon och sedan pressa genom en finmaskig sil. 150g Hallonpuré. 350g varmt bryggkaffe. 450g Rum. 150g Ägg. 50 g Vatten
sätt ugnen på 175 grader. Vispa samman smör, sockret och äggen med elvisp. Tillsätt mjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och vispa ihop till en enda deg
No-Bake WhiteChocolate CheesecakeBottenca 11-12 st digestivekex75 g smält smörCheesecakesmet350 g vit choklad1 tsk gelatinpulver (+ 2½ msk vatten)450 g philadelphiaost250 g mascarpone1 vaniljstång300 g (3 dl) vispgräddeKlä botten av en springform som är 20 cm i diameter med bakplåtspapper. 350 g vit choklad. 450 g philadelphiaost. 250 g mascarpone
Börja med att smälta smöret, ställ åt sidan en stund. Blanda samman de torra ingredienserna. Vispa ner ägg och mjölk i smöret, tillsätt det till de torra ingredienserna och rör försiktigt tills de precis blandat sig
Whitechocolate topping. 100g melted whitechocolate. Haha, alltså igår bakade och trixade jag i 5h (. ). Vi fick så mycket philadelphia så jag kände mig tvungen och motiverad att göra massa gott
So far, this is not much of a summer. This syrup has a wonderful dark pink-redish colour. Strain the liquid through a fine sieve into a bowl to remove the raspberry seeds
Turn off the oven and open the door slightly, and let the chocolate meringue disc cool completely. When it's ready it should look crisp around the edges and on the sides and be dry on top, but when you prod the centre you should feel the promise of squidginess beneath your fingers
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.