Väskan står nästan färdigpackad för i em åker vi mot varmare breddgrader. Igår packade jag med speciellt en hund som parkerade sig mitt i solklänningarna hihi
Här hemma hos oss tvättas och packas det för fullt. Usch jag hatar att packa, känns alltid som att jag har glömt nå jätteviktigt trots att vi har med oss alldeles för mycket
Vispa ägg och socker pösigt Tillsätt smör och mjöl Värm rånjärnet Smörj in järnet inför första gräddningen Lägg en lagom klick smet i gärnet och tryck till lätt så att det flyter ut Grädda 1-1 1/2 minut ev längre beroende på vad man har för järn Rulla snabbt upp dem en pinne, jag brukar använda en kinesisk ätpinne Låt svalna innan du packar dem i en kakburk ca 20 rån
För 10 stycken stjärnor behöver du ett packet med 5 plattor smördeg och plommonsylt. Mumsigt värre, värt att testa den 6 december då finland firar självständighetsdag
Låt gärna vila i kylen en stund innan du packar ned/serverar dem. Här kommer det utlovade receptet på de nyttiga chokladbollarna vi hade med oss på vår utflykt till Flottsbro
Lägg 6-7 chokladbollar på varje plåt, de flyter ut mycket i ugnen sen. Låt kakorna kallna helt innan du packar dem i burkar eller påsar 20-25 stora kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.