Jordgubbssylt med lime och vaniljtouch. Tack mamma och pappa för dethärlig bären. Men idag fick jag mig en överraskning när det stod flera liter jordgubbar och väntade på altanen när jag kom hem
Inte för att det är ett krångligt recept på något vis, enligt Jamie Oliver som vi hittat det hos är "dethär receptet jätteenkelt - resultatet blir ljuvligt i både smak och doft
Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
Fast med bara salt behåller man råvarornas goda smak som den är ochdet räcker mer än väl. Under tiden plåten med sitt innehåll sköter sig själv i ugnen förbereder du det kött du vill servera till
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Tryck ut 5 ark filodeg i en pajform, ca 26 cm. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar. Täck över -kanterna med ugnsfolie efter ca 15 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.