hot strong espressocoffee. Once the buttercream is smooth, whisk in the vanilla extract, espresso powder, cardamom and salt on a low speed, then fold in the dark chocolate (which by now should have cooled, but still be melted)
Brygg kaffet. Häll whiskyn i glaset och slå på kaffet. Rör ner sockret. Håll en sked i glaset och låt grädden sakta rinna ner i drycken över baksidan av skedbladet
God förmiddag. Den här drinken kan man behålla lääääääänge för det är bara att fylla på med Champagne / Cava / Prosecco när drinken är halvfull, det blir supergott med enbart lite kvar av cocktailen i glaset, så slipper man göra ny cocktail eller byta glas
This time I filled it with coffee flavour and thought it was very good. Den här gången ville jag fylla den med kaffesmak och tyckte att den blev mycket god
) And mix well so that all the popcorn is covered with caramel. Godis/Candy. When I tried to do it for the first time, I imagined it would be super delicious with chocolate and coffee
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.