Blanda socker, vatten och citron i en kastrull och värm på spisen tills det börjarsjuda. Låt samtidigthushållsassistentenvispa ihop äggvitorna och vaniljsockret så attmjukatopparbildas = maräng
Lägg allsalladen i ett durkslag. Koka upp vattnet och häll det över salladen. Låt rinnaav. Använd nu en rymlig plastbunke med tätslutande lock och häll ner salladen
Bryn chili och vitlök i lite olja, rör ner hälften av vinägern samttomatpurén och låt koka upp, tillsätt därefter resterande ingredienser och låt koka i några minuter
ägg + pärlsocker. Jagharaldrig fått en sån fin deg och så luftigakanelbullar som med detta recept. Dessabullar blev EXTREMT luftiga, dom jäser jättemycket så nästa gång skajaggöra dom mycket mindre
Jagvar lite sugen på ett gott bröd attrosta så jagbakadedessaextragoda formbröd. Egentligen harjag inte tid attbaka, eftersom vi håller på attpacka inför flytten, men jaghar ändå lite svårt för attlåta bli degbunkarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.