Skaldjursplatå med aioliyoghurtAioliyoghurt. Lägg upp de färska skaldjuren i skålar direkt efter inköp och ställ in i kylen. Där ska de stå tills det är dags att äta dem Hemmets Journal
Örtlax med aioliyoghurt Servera laxen med rotfrukter och aioliyoghurt. Örtlax med aioliyoghurt4 portionsbitar benfri laxfilé (ca 600 g)3 morötter1 sötpotatis2 palsternackor5 potatisar1-2 vitlöksklyftor2 tsk dijonsenap1 msk olivolja2 dl matyoghurt (10%)färskpressad juice av 1/2 citron1 dl hackade färska örter (t ex basilika, persilja och/eller salvia)olivoljasmörsaltpeppar1 Anna mitt i maten
Örtlax med aioliyoghurt Servera laxen med rotfrukter och aioliyoghurt. 4 portionsbitar benfri laxfilé (ca 600 g)3 morötter1 sötpotatis2 palsternackor5 potatisar1-2 vitlöksklyftor2 tsk dijonsenap1 msk olivolja2 dl matyoghurt (10%)färskpressad juice av 1/2 citron1 dl hackade färska örter (t ex basilika, persilja och/eller salvia)olivoljasmörsaltpeppar1 Anna mitt i maten
Skaldjursplatå med aioliyoghurt Aioliyoghurt. 1. Lägg upp de färska skaldjuren i skålar direkt efter inköp och ställ in i kylen. Där ska de stå tills det är dags att äta dem Hemmets Journal
Örtlax med aioliyoghurt Servera laxen med rotfrukter och aioliyoghurt. Sätt ugnen på 250 grader. Skala och dela rotfrukterna i grova bitar, lägg dem på en plåt, häll över 1 msk olja, 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.