Recensionsexemplar från Bonnier Fakta – stort tack. Jag fortsätter att utvärdera recepten i Olgas mat fram till den 10 januari då jag skall recensera boken som helhet
Det här var verkligen riktigt gott. Och dessutom snabblagat. Om man ens kan säga att det är en rätt man lagar, eftersom man bara smaksätter kvarg och sedan lägger ihop kvarg och lax på ett tortillabröd
Ännu en höjdarmåltid ur Olgas mat. När jag såg receptet tänkte jag, vad är detta. Hur skall man kunna bli mätt på en potatis, visserligen en stor potatis, men ändå
Ni vet när man ska baka något och man inte orkar vänta. Sådan är jag allt för ofta. Nu blev jag och barnen sugna på att baka hemmagjorda pepparkakor från grunden, men jag orkade inte vänta till i morgon
Sätt in i ugnen på 125 grader till temperaturen kommit upp i 52 grader, då tar du ut fisken och låter den vila några minuter, då stiger tempen med några grader
När köttet har vilat klart, lägg det i mitten på plankan. Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Ta ut och låt dem vila och svalna under bakduk en stund innan du tar av dem från plåten. Pizzabullar är ett utmärkt alternativ till mellis, utflykt, buffébord eller som i detta fall till barnkalas
Går alldeles utmärkt att förbereda dagen innan och låta dumlefluffen vila i kylskåpet över natten. Går jätte bra att förbereda dagen innan och låta fluffen vila i kylskåpet över natten innan man vispar upp den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.