Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Häll upp på tallrikar och smula ner fetaost, ringla över lite olivolja och peppra. Lägg i broccolin och låt koka ca 5 minuter tills broccolin är mjuk. 1 broccoli (250 g)
Vad äter ni idag på jobbet. Sent igår kväll gjorde jag en stor omgång blomkåls- och broccolimos med cheddarost, vitlök och en klick creme fraiche, så gott
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
@ellenhag på Twitter sa att blomkål var överskattat. Ugnsrostad broccoli blir nötig i smaken och jag har kommit fram till att jag nog gillar den bäst ugnsrostad
lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål. Blanda dressingen i en skål och häll över broccoli/lök/äpplen, blanda ordentligt
Broccoli, morot och purjo fick räcka idag och en klyfta vitlök. 1-2 färska broccolistånd. 5-7 dl vatten beroende på hur tjock eller tunn du vill ha soppan. 1-2 färska broccolistånd. 5-7 dl vatten beroende på hur tjock eller tunn du vill ha soppan
Skär broccolin i små buketter, del dem på mitten. Inte så ofta man kommer över hästkött, men nu hade jag tur att hitta filé på utgångethyllan i min Coop-butik
Det fick, som så många gånger förr, bli en soppa baserad på vad som råkade finnas hemma. Enda kruxet är nog att du måste gilla broccoli och grönkål - men, vem gör inte det
Jag lovar er att om ni någonsin tänker bjuda era vänner på en mexikansk kväll eller bara vill visa hur en riktig taco smakar, så har ni här recepten på succén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.