Värm upp vattnet, grädden ochportvinetmed buljongtärningarna och krydda och smaka av. Börja med att bryna kycklingen så den får fin stekyta och lägg sedan över dem i en gryta
Salta och peppra och pensla med soja. Servera med ris eller blomkålsris. Koka upp grädde med fond, tomatpuré, ev chilisauce, curry, cayennepeppar och smaka av såsen
Marinerade kycklingklubbor. Ringla över olja krydda med salt, peppar och rosmarin. Måndag och kyckling blev det till middag, riktigt gott och enkelt också då det sköter sig själv i ugnen
6 portioner syrliga kycklingklubbor. 6-7 st kycklingklubbor (ca 2 kg). 4 dl vatten 6 portioner syrliga kycklingklubbor. 6-7 st kycklingklubbor (ca 2 kg)
Blanda ihop marinaden och pensla kycklingklubborna runt om (använd allt). Med inspiration av det Turkiska kökets kryddsättningar slängs den här maträtten ihop snabbt, otroligt gott med Dillyoughurtsåsen till och här kan man välja annat tillbehör om man vill, vi valde pommes frites men det funkar även med ugnstekt potatis, ris eller bulgur eller nåt annat man tycker är gott
Härliga kycklingklubbor, nudlar och en färgglad sallad, härligt det. Blanda socker, lime, soja, olja och kryddor så att sockret löser sig och vänd runt tillsammans med motor och vitkål
Pensla runtom kycklingen och på med Knorrs kycklingkrydda. I samarbete med Kitchentime. En god och mättande söndagsmiddag som inte kräver alltför mycket av kocken
Lägg kycklingklubborna i en påse och häll marinaden över, låt stå i kylen över natten. Jag marinerade mina kycklingklubbor enligt marinaden ovan för att prova receptet, det kan se lite bökigt ut för att det är väldigt många ingredienser, men det är kryddor man kanske redan har hemma så någon egentlig lång tid tog det inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.