AngelFeatherIcing, det var så grymt gott. Fast det kanske låter krångligt med AngelFeatherIcing så är det en sådan frosting som har ingredienser som de flesta alltid har hemma
Eftersom jag inte hade philadelphiaost eller grädde hemma till någon vanlig frosting bestämde jag mig för att testa på en ny frosting, AngelFeatherIcing
Jag vet inte vad ni tycker men den här kakan var allt för syrlig för våra smaklökar. Enligt amerikanerna så ska man ha nån smörkräm på eller något annat som gärna är sött,dock åt man den bara så och då blev de en sur min
KaffeLatte tårta med vanilj och cremecheese fyllning toppad med espresso icing. Idag bjuder jag på en ljuvlig KaffeLatte tårta fylld med fräsch vanilj och cremecheese-fyllning, toppad med espresso-icing
Hittar man inte angel hair-pasta så går det bra med valfri sorts nudlar. Sesam- och apelsinkyckling med angel hair-pasta, 2 port. 2 portioner angel hair-pasta (Spaghettini, extra smala spagettisar). Sesam- och apelsinkyckling med angel hair-pasta, 2 port 4 kycklinglårfiléer 2 msk koncentrerad apelsinjuice. 2 portioner angel hair-pasta (Spaghettini, extra smala spagettisar)
Had I had fresh raspberries to garnish this creation, it would have been the icing on the cake. Add the icing sugar and cocoa in small turns in small batches and whisk to a smooth frosting
)Imorgon är tanken att jag tillslut ska träna lite på Angel Food Cake. Först ska jag få till en lyckad Angel Food-botten utan cream of tartar, sen får vi ta nästa etapp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.