I onsdag fick jag besök av västerbottenskurirens Kristina Waldenborg som ville göra en liten rotfruktsspecial till weekendbilagan nästa lördag.
Vi lagade mat, pratade recept och gottade oss i olika typer av rotfrukter. Sedan var det dags för fotografering och det ska bli spännande att se hur allt kommer se ut i tidningen!
På bilden överst ser ni de rödbetscupcakes med citronfrosting som jag bjöd på. Tänkte att ni mina läsare skulle få en förhandstitt på det här receptet innan det hamnar i tidningen.
Rödbetscupcakes med citronfrosting, ca 20 st 2 rödbetor, stora (cirka 4 dl rårivna)
Förra veckan fick jag hem ett juligtkit från Hälsans Kök, med ingrediensertill flera härliga rätter som passar perfekt som en del av julbordet, eller som god decembervickning
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlökfint och blanda ner ilinsernatillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
En halv citron. Ingefära. Släng ner allt ijuicemaskinen. Skal kan ge lite besk smak så det är lite smaksak om man vill skala eller inte, skalet innehåller också näringsämnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.