Tanken att kilona skulle rinna av migfanns där, men inte var det ngt som rann av mig. Anna före och Anna mot slutet av TDS-kursenJag vill gärna presentera en av minatidigarefantastiska deltagare - AnnaWiström
Hämtade röken som jag har tillsammans med brorsan i veckan. På fredagen var det dags för rökning då jag är hemma föräldraledig och då det så att säga, mest sköter sig själv
Smulgummans favoritkrydda. Varje vår sår jag basilikafrön. Brukar så dem i mars. Jag älskar basilika. Doftar gott, smakar ljuvligt och är vacker ivita krukor i fönstret
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlökfint och blanda ner ilinsernatillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Ikväll överraskades jag av Annas goda fisksoppa. tack för det darling. En perfekt födelsedagsmiddag, (man blirinte äldre bara mer erfaren som man säger
Baconlindade köttfärsjärpar fyllda med fetaost. /Anna. Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Blanda alla torra ingredienser. Rör ned filen och sirapen. 5 liters avlånga formar. Grädda ca 100 minuter. Alternativ gör halva satsen i en brödform och grädda i 60 minuter. 5 dl dinkelmjöl. 3 dl rågsikt. 4 tsk bikarbonat. 5 msk blandade brödkryddor ( anis och fänkål). 1 literekologiskfilmjölk. 5 dl sirap eller honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.