Apelsinfromage på yoghurt med chokladkula på pinne
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fromage
  • 1 apelsiner
  • 1 tsk gelatinpulver
  • 2 ägg
  • 1 dl florsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl vaniljyoghurt
  • Chokladkulor
  • 20-25 st:
  • 1 apelsin
  • 300 g mörk choklad
  • 25 g smör
  • ½ dl vispgrädde
  • 2 tsk flytande honung
  • ½ dl kakao
  • Pinnar att trä upp chokladkulorna
  •  
  • Garnering
  • Apelsin
  • skivor och strimlor av skalet
  • Citronmeliss

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.